LAKIMIES JOONAS JÄNNÄRI

 

OTK, LL.M
 
 
 
Palvelen lakimiehenä yrityksessäni Jännärin Laki Oy:ssä ja minulla on monipuolista osaamista eri alojen sopimusjärjestelyistä, neuvotteluista, yhtiöoikeudesta sekä perhe- ja perintöoikeudellisista toimeksiannoista. Minulla on lisäksi lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana tuomioistuimissa, joten voin palvella asiakkaitani oikeudenkäyntiin liittyvissä asioissa myös eri tuomioistuimissa.
 
Minulla on mittava kokemus lakimiehen erilaisista tehtävistä niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta.Olen toiminut lakimiehenä asianajotoimistoissa ja kaupan alalla sekä julkisella puolella niin valtion, maakunnan kuin kuntakentänkin palveluksessa.
 
 
ERIKOISOSAAMINEN
 
Palvelen myös Viroon suuntautuvissa toimeksiannoissa, sillä minulla on suomalaisen lakimiespätevyyden ohella myös pätevyys toimia Virossa, sekä Eurooppa-oikeuteen keskittynyt jatkotutkinto Ruotsista.
 
 
YRITYKSESTÄ
 
Perustin Jännärin Laki Oy:n vaimoni kanssa vuonna 2015 palvelemaan asiakkaita niin yhtiö-,  vahingonkorvaus- kuin perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin liittyen ja riidanratkaisutilanteissa neuvoen.
Yritys toimii asuinpaikkakunnallamme Salossa, mutta palvelee asiakkaita eri puolilla Suomea.
Asiakkainamme on yksityihenkilöitä ja yrityksiä. 
Jännärin Laki Oy tarjoaa myös erilaisia talodellista osaamista edellyttäviä konsultointipalveluita.
 
 
TOIMINTAPERIAATTEET
 
Haluan lakimiehenä luoda tiiviit ja kestävät asiakassuhteet. Huomioin asiakkaan erityistarpeet ja palvelen yksilöllisesti. Lähtökohtani on tunnistaa ja ennaltaehkäistä asiakkaideni juridiset riskit jo ennen niiden syntymistä ja näin sinä voit keskittyä olennaiseen.
 
 
MINUSTA
 
Nautin vapaa-ajallani monenlaisista aktiviteeteista aina kuntourheilusta sienestykseen ja luonnossa liikkumiseen. Harrastuksesta käy myös lasten kuljettaminen harrastuksiin ja karkeakarvaisen mäyräkoira Elsan ulkoilutuslenkit. Kesäisin minut saattaa tavata Hiittisten saaristossa Vänön saaristolaiskylän raitilta taikka veneilemästä lähivesiltä.
 

Lakimies