+358 50 522 4439

Lakimiehet

Osakas

Joonas Jännäri

OTM, LL.M

Joonas Jännärillä on pitkä ja monipuolinen kokemus lakimiehen tehtävissä toimimisesta mm. asianajotoimistoista ja tukkukaupan alalta. Lisäksi hänellä on mittavaa kokemusta julkiselta sektorilta niin paikallis- kuin valtionhallinnon alalta sekä Suomen Kuntaliiton lakiyksiköstä.

Joonaksella on vankka kokemus monien eri alojen sopimusjärjestelyistä, minkä lisäksi hän palvelee asiakkaita yhtiö-, vahingonkorvaus-, sekä perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin liittyen sekä riidanratkaisutilanteissa avustaen.

Asiakkaan tarpeen mukaan Joonaksella on valmiudet avustaa myös Viroon suuntautuvissa toimeksiannoissa. Häneltä löytyy suomalaisen lakimiespätevyyden ohella tutkinto Virosta sekä Eurooppa-oikeuteen keskittynyt jatkotutkinto Ruotsista.

Joonas nauttii vapaa-ajallaan monenlaisista aktiviteeteista aina kuntourheilusta sienestykseen ja luonnossa liikkumiseen. Harrastuksesta käy myös lasten harrastuksiin kuljettaminen ja karkeakarvaisen mäyräkoira Jeppen ulkoilutuslenkit. Kesäisin hänet saattaa tavata Hiittisten saaristossa Vänön saaristolaiskylän raitilta taikka veneilemästä lähivesiltä.

Olipa oikeudellinen avun tarpeesi pieni taikka suuri, niin ole rohkeasti yhteydessä Joonakseen, ja katsotaan yhdessä paras väylä sinulle optimaalisimpaan ratkaisuun.